Bent u op zoek naar zorg professionals?

MeZZP beschikt over een grote database fysiotherapeuten die als zelfstandige zorgprofessionals (willen) werken. Met deze professionals heeft MeZZP een samenwerkingsovereenkomst, waardoor de juiste papieren van de professionals (registratie, opleidingen, VAR-WUO-verklaring etc.) en beschikbaarheid bekend zijn.

Deze professionals zijn voor u als organisatie extra interessant. Naast de flexibiliteit en kwaliteit hoeft er voor de inzet van professionals in veel gevallen geen BTW door u te worden betaald (mits dit binnen de wettelijke kaders mogelijk is).

Hoe werkt het?

Zodra u behoefte heeft aan een zelfstandige zorgprofessional, dan neemt u contact met MeZZP. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte professional en brengen u met hem of haar in contact. Vervolgens maakt u zelf afspraken over tarief en gaat u zelf een opdrachtovereenkomst met de professional aan. MeZZP ondersteunt de professional met de benodigde overeenkomsten en administratieve processen.

Kortom: uw voordeel:

  • U hoeft maar een telefoontje te plegen voor extra personeel;
  • U hoeft niet zelf op zoek naar een geschikte en beschikbare ZZP’er;
  • U weet zeker dat uw professional over de juiste papieren beschikt;
  • U betaalt geen bemiddelingskosten;
  • U heeft alle voordelen van de inzet van een ZZP’er (u gaat geen dienstverband aan, u heeft geen kosten bij ziekte of vakantie, u betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren, u heeft geen overige administratieve lasten);
  • En u betaalt geen BTW (mits mogelijk binnen de wettelijke kaders).